• Populair Designer Outlet te Roermond

  Designer Outlet te Roermond.

 • Toverland te Sevenum.

 • Het witte stadje Thorn.

 • Wekelijkse markten

  Wekelijkse markten.

  In de diverse kernen van Leudal zijn er diverse wekelijkse markten, voorzien van vers brood, fruit, groentes, vlees én visproducten maar ook andere levensmiddelen én kleding! Ideaal voor uw wekelijkse boodschappen óf heerlijk om gewoon rond te struinen.

 • Hertogenpad

  Hertogenpad.

  Waterbloem en Weijenhout, in het beekdal van de Roggelse beek, zijn van die alleraardigste, kleine natuurgebieden. Een kabbelend, soms zorgeloos klaterend beekje vol koel en helder water. Het bosrijke Leudal, met zijn eeuwenoude hoeven en watermolens, laat zien dat onbekend niet onbemind hoeft te zijn.

 • Omgeving

  De omgeving van roggel.

  Gastvrij en actief Roggel staat bekend als een actief en aantrekkelijk dorp waar altijd wel wat te beleven valt.

  Op recreatiepark de Leistert bevindt zich een subtropisch zwembad, buitengolfslagbad en attractiespeeltuin welke toegankelijk zijn voor dagrecreanten.

  Iedereen beleeft een magisch mooie dag in attractiepark Toverland te Sevenum, of je nou voor de snelle achtbanen komt of de spetterende waterattracties!

  U kunt ook eens een kijkje nemen in de mooie historische stad Roermond met zijn Designer Outlet, het is door de branche uitgeroepen tot best presterend merkendorp van Europa.

  Het Leudalmuseum gelegen tussen Haelen en Roggel biedt de natuur, cultuurhistorie en geschiedenis van het Leudal. Het museum over dit bosrijke gebied is gevestigd in St. Elisabethshof, waar bovendien een natuur- en milieueducatief centrum gevestigd is. En de horecazaak in hetzelfde pand biedt een extra mogelijkheid om te genieten van het Leudal.

 • Contact

  Neem contact met ons op.

  Wilt u zich na u heerlijk ontspannen te hebben in onze natuurlijke omgeving, een weekend verblijven als groep, een nacht uitrusten in onze B&B, voor een goede maaltijd, een feest, vakantiereizen of onze bridgedrives, neemt u dan nu contact met ons op.